vittek, amit láttak

2020.08.02. 11:00

Végiglopta Papkeszit és Berhidát három férfi

Eljárás indult lopás miatt egy 42 és egy 45 éves nyirádi, valamint egy 44 éves berhidai férfi ellen a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtószóvivő.

Kovács Erika

Forrás: rendőrség

Az eljárás szerint a testvérpár: a 42 éves nyirádi és a 44 éves berhidai férfi, továbbá a 45 éves, szintén nyirádi ismerősük áprilistól Papkeszin és Berhidán sorozatban loptak.

Egy telephelyről szerszámokat, értékes számszeríjat, egy melléképületből köszörűgépet, vízszivattyút, satupadot, egy családi házból fűnyírót és rollert vittek el.

Fotó: rendőrség

A balatonalmádi nyomozók a bejelentés után nem sokkal azonosították az elkövetőket, akiket elfogtak július végén. A három férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták, mindhárom ellen lopás gyanúja miatt folyik eljárás.

A testvérpárt a rendőrök őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat. Harmadik társuk, a 45 éves nyirádi férfi szabadlábon védekezik.

Fotó: rendőrség

A nyomozók a gyanúsítottaknál a házkutatáson megtalálták az ellopott tárgyak egy részét, amiket lefoglaltak. A rendőrök még vizsgálják, hogy a gyanúsítottak összefüggésbe hozhatók-e más hasonló bűncselekményekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!