az ügyészség előtt az ügy

2020.09.09. 16:00

Az úttesten sétált az autók között, fellökte a segítségére sietőt a pápai férfi

Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folyt nyomozás egy 65 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

police

Forrás: pixabay.com

Az eljárás adatai szerint a sértett Pápán, a Teveli úton haladt 2019. augusztus 1-jén délelőtt, amikor észrevette, hogy vele szemben egy számára idegen személy az úttesten gyalogol a gépkocsik között. A férfihoz ment, hogy a járdára kísérje, ekkor azonban az ismeretlen a sértettet meglökte, aki ennek következtében az út szélén lévő betonozott árokba esett és megsérült. Az ismeretlen ember elment a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, és azonosították a testi sértés okozóját, egy 65 éves pápai lakost, majd gyanúsítottként kihallgatták. Az eljárás alatt kirendelt orvosszakértő megállapította, hogy a sértett életveszélyes sérülést szenvedett az esés során. A pápai férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás.

Az eljárás vizsgálati szakaszában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!