Rendőrség

2020.11.25. 15:15

Engedély nélkül, ittasan vitte el az autót – Bakonyszentkirályon fogták el a rendőrök

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a 38 éves tiszanánai sofőrt.

Forrás: pixabay.com

A járőrök Bakonyszentkirályon, a Kossuth utcában állítottak meg egy személygépkocsit és ellenőrizték annak vezetőjét 2020. november 23-án, 17 óra 56 perckor – írja a police.hu. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 38 éves tiszanánai sofőrt több hatóság is eltiltotta a járművezetéstől, valamint felmerült a gyanú, hogy férfi a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott. Fény derült arra is, hogy a járművezető az autót egy bakonyszentlászlói ismerősétől vitte el a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül.

A járőrök a férfit ezután előállították, őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!