elszámolási vitájuk volt

2021.01.15. 16:00

Baseballütővel, késekkel esett egymásnak három férfi Várpalotán

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. január 13-án, 20 óra 5 perckor arról, hogy az egyik várpalotai társasház előtt több személy szóváltásba keveredett egymással.

Forrás: rendőrség

A helyszínre érkező járőrök négy személyt – egy 21 éves nőt, egy 35, egy 30 és egy 21 éves férfit, valamennyien várpalotaiak – igazoltattak a helyszínen – írja a police.hu. A rendőrök az adatgyűjtés során megállapították, hogy egy elszámolási vitából először közlekedési konfliktus, majd verekedés, végül kiabálás alakult ki a felek között, melynek során egy baseballütő és két kés is előkerült.

A vitás feleket előállították a helyi rendőrkapitányságra, és a három férfit gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Fotó: rendőrség

Az eljárás során a rendőrök a késeket és a baseballütőt lefoglalták, majd a férfiakkal szemben közbiztonságra különösen veszélyes eszköz szabálysértés elkövetése miatt is eljárást indítottak. A kijárási korlátozás megszegéséért külön feljelentést tettek a járőrök a négy személy ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!