Ittasan vezetett a Balaton-parton, a rendőrök elfogták

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyéből.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenegy főt előállított, valamint tizenegy személyt elfogott, közülük kilencet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök Balatonfüred belvárosában igazoltattak egy 41 éves szombathelyi lakost 2021. július 18-án 9 óra 40 perckor, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során a férfival szemben felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, ezért őt további mintavétel céljából a rendőrök előállították. Ellene – vezetői engedélyének elvétele mellett – büntetőeljárást kezdeményeztek a Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai.

A fenti eseten túl további hét sofőrrel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!