Körözött személyt fogtak a pápai rendőrök

Az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei Veszprém megyében.

Forrás: pixabay.com

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három embert őrizetbe vett, hat főt elfogott, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén tetten értek. Tizenegy személyt előállítottak, köztük kettőt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök Pápán, a Kis téren igazoltattak egy 23 éves helyi lakost 2021. október 13-án délután. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözést rendelt el, mivel egy korábbi bírósági ítéletben hozott 300 000 forintos pénzbüntetést nem fizette be. A büntetést később kétszáz nap fogházbüntetésre változtatták át. A rendőrök elfogták és előállították, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították. – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!