Szitkozódott a rendőrrel

2021.11.25. 19:00

Botrányosan viselkedett egy férfi a veszprémi kórházban, becsületsértéssel vádolják

Becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki a veszprémi kórházban tanúsított botrányos magatartása miatt vele szemben intézkedő rendőrt sértegette.

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint az 54 éves férfi 2021. június 7-én reggel jelent meg a kórház igazgatási osztályán, ahol a fénymásolót csapkodva, káromkodások közepette sérelmezte a cégével korábban munkavégzésre kötött szerződés megszűnését - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség. Viselkedése miatt távozásra szólították fel, de ennek nem tett eleget, sőt megfenyegette az osztályon tartózkodókat, hogy kirúgatja őket és ő lesz a főnök.
 

A kialakult helyzet miatt a rendőröket is kihívták, akiknek a vádlott ellenállt, és továbbra is az illetékes igazgatóval akart beszélni. Miután nem működött együtt a rendőrökkel, bilincsben kellett elvinni a kórházból. Az elkövető a rendőri intézkedés során végig szitkozódott, a vele szemben eljáró rendőrt folyamatosan a becsületet csorbító módon, trágár szavakkal sértegette.
 

Az ügyészség a férfival szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!