Rendőrségi hírek

2022.03.14. 15:24

Ittas vezetőt fogtak Füreden

Az elmúlt hétvége rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt hétvégén a rendőrök kettő személyi sérüléssel járó és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe. Huszonhárom embert előállított, hét főt elfogott, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést nyolc esetben hajtottak végre.

A sümegi járőrök 2022. március 12-én 8 óra 19 perckor Sümeg belterületén egy 38 éves megyeri lakost igazoltattak, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták, további mintavétel elvégzése érdekében a Tapolcai Rendőrkapitányságra előállították, és büntetőeljárást indítottak ellene. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!