Rendőrség hírek

2022.04.04. 15:00

Igazoltatták, kiderült, hogy körözik a pétfürdői férfit

Az elmúlt 24 óra eseményei Veszprém megyében.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő embert őrizetbe vett, négyet előállított, tizenhárom főt elfogott, közülük tizenegyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei 2022. április 3-án 12 óra 30 perckor Papkeszi belterületén igazoltattak egy 22 éves pétfürdői lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Várpalotai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel a kiszabott pénzbírság befizetését elmulasztotta, melyet közérdekű munkával nem váltott meg. A férfit elfogását követően a rendőrök előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a bírság befizetését követően szabadon engedték. - írja a police.hu oldal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!