Így közlekedtek ti!

2022.05.24. 08:00

Tárgyjutalmat kaptak a legjobban rajzolók

Közlekedésbiztonsági témájú rajzokat értékeltek a pápai rendőrök, több alkotó tárgyjutalommal gazdagodott.

Polgár Bettina

A rajzpályázat díjátadó ünnepségének a Munkácsy-iskola adott otthont

Forrás: rendőrség

Az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett Így közlekedtek ti! címet viselő közlekedésbiztonsági rajzpályázat díjátadó ünnepségének a pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola adott otthont a közelmúltban. 

Az év elején meghirdetett pályázatra alsó ésfelső tagozatos diákok, valamint óvodások nevezhettek, akiknek a rajzaikon a szabályos és biztonságos közlekedést kellett ábrázolniuk. A különböző technikával készült műveken az óvodások főként közlekedési járműveket jelenítettek meg, míg az általános iskolások különböző közlekedési szituációkat és veszélyhelyzeteket is ábrázoltak, valamint több alkotó kiemelte a biztonsági öv használatának fontosságát, illetve a szabályos kerékpáros és gyalogos közlekedés alapvető szabályait – tájékoztatott a Pápai Rendőrkapitányság. 

A nyolc iskolából és hét óvodából beérkezett több mint kétszáz rajz készítője közül nyolc általános iskolás és négy óvodás vehetett át tárgyjutalmat a Pápai Rendőrkapitányság munkatársaitól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!