Erőszak

2022.07.20. 21:00

Úgy megütötte, hogy több csontja is eltőrt a veszprémi gyalogosnak

Súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy személygépkocsi utasa ellen, aki úgy megütött egy gyalogost Veszprémben, hogy annak több helyen eltört az arca.

Veszprém Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a 46 éves elkövető 2021. április 10-én délután a munkatársa által vezetett személygépkocsiban utazott, miközben az erősen ittas sértett és barátja gyalogosként haladt a járdán. A terhelt úgy ítélte meg, hogy a két gyalogos előzőleg szabálytalanul kelt át előttük az úttesten, a sértett pedig még utánuk is szólt, hogy „húzzad neki”. A sofőr megállt az autóval, mire utasa kiszállt, és a sértett arcára olyan erejű ökölütést mért, hogy annak orrcsontja és állkapocscsontja is eltörött. Az ügyészség a cselekmény elkövetése idején felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt álló férfival szemben elzárás kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!