Rendőrségi hírek

2022.09.12. 17:00

Lenyúlta a szülei kocsiját, Devecserben kapták el a 15 éves kamaszt

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyéből.

Forrás: Pixabay-illusztráció

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy embert őrizetbe vett és hét főt elfogott, mindet bűncselekmény elkövetésén érték tetten. A járőrök négy embert előállítottak, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést kettő esetben hajtottak végre.  

A rendőrök 2022. szeptember 11-én délután Devecserben intézkedés alá vontak egy személyautót és annak sofőrjét. Az igazoltatáskor kiderült, hogy a járművet egy 15 éves fiú vezette, aki nem rendelkezik vezetői engedéllyel. Az ajkai fiatalt az egyenruhások elfogták és előállították a Devecseri Rendőrőrsre, ahol szabálysértési eljárásban meghallgatták. A fiú elmondta, hogy a szülei tudta nélkül vitte el a család autóját, azonban tettét már megbánta. Ellene szabálysértési eljárást indítottak engedély nélküli vezetés miatt az Ajkai Rendőrkapitányságon. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!