Katasztrófavédelmi krónika

2022.12.21. 18:00

Adventi koszorú okozott tüzet Várpalotán

Kedden sem unatkoztak megyénk tűzoltói, derül ki a katasztrófavédelem összefoglalójából.

Forrás: illusztráció

Villanyoszlop egyik szárának a felső része égett Csopakon, a Tímár utcában. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók az izzást megszüntették. 
Frontálisan ütközött össze két személyautó a 83-as főút 33-as kilométerénél, Pápa közelében. A balesethez a pápai hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsikat. A járművekben hatan utaztak, egy embert szállítottak a mentők kórházba. 
Adventi koszorú égett Várpalotán, a Korompay utca egyik lakásában. A tűz átterjedt az asztalra is. A pétfürdői, balatonfűzfői és székesfehérvári hivatásos egységek vonultak az esethez. A tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos a tüzet eloltotta, nem sérült meg senki.
Elektromos targonca akkumulátorának csatlakozója füstölt Berhidán, egy gyár telephelyén. A pétfürdői hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a dolgozók a füstölést megszüntették és az épületet kiszellőztették. Személyi sérülés nem történt, tűz nem keletkezett. 
A kémény melletti konnektorból füst áramlott a házba Kispiriten, a Széchenyi utcában. A celldömölki önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez és megállapították, hogy a kémény több helyen eldugult, ezért áramlik vissza a füst. Az egység felhívta a tulajdonos figyelmét, hogy hívjon kéményseprőt és addig használjon más fűtési módot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!