72 óra krónikája

2023.02.13. 08:30

Három nap alatt öt ittas sofőrt fogtak a Veszprém vármegyei rendőrök

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Forrás: Rendőrség

Három főt vettek őrizetbe és tizenhat személyt fogtak el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Huszonhat embert állítottak elő, köztük tizenhetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést kilenc esetben hajtottak végre.

A járőrök február 10-én délután Tapolcán igazoltattak egy 60 éves helyi autóst. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A járőrök a férfit ezt követően további mintavétel céljából előállították, és ittas járművezetés gyanúja miatt vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Veszprém vármegyei rendőrök az elmúlt hétvégén további négy fővel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt, közülük két sofőr ellen szintén büntetőfeljelentést tettek, két sofőrt pedig közigazgatási bírsággal sújtottak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!