Összefoglaló

2023.03.24. 12:54

Karambol történt Várpalota külterületén csütörtökön

Mozgalmas napjuk volt a tűzoltóknak csütörtökön.

Katasztrófavédelem

A járművekben összesen négyen utaztak. A mentők két embert szállítottak kórházba

Forrás: katasztrófavédelem

Meggyulladt az esővíz-elvezető csatornában a felhalmozódott száraz falevél Pápán, a Celli úton. A város hivatásos tűzoltói avatkoztak be.

Két gépkocsi ütközött össze Várpalotán, a 8-as főút felett áthaladó felüljárón. A pétfürdői hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, elvégezték a műszaki mentést.  A járművekben összesen négyen utaztak. A mentők két embert szállítottak kórházba. (Fotók: Pétfürdő HTP)

Növényi hulladékot égettek egy családi ház udvarán a tüskevári Rákóczi utcában. Az ajkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be, majd felhívták a tulajdonos figyelmét az égetés szabályainak betartására.

Kétszer is jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy veszprémi szociális intézményben. A helyszínre nagy erőkkel riasztott veszprémi, balatonfűzfői, pétfürdői és ajkai hivatásos tűzoltók katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával végzett mérései nem mutatták ki a gyilkos gáz jelenlétét a levegőben. Az épületet senki nem hagyta el, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Megdőlt egy fa a veszprémi Megyeház téren, és egy oktatási intézmény épületét és az ott közlekedőket veszélyeztette. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel a növényt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!