Autósok, figyelem!

2023.04.12. 11:19

Futóverseny miatt változik a forgalmi rend Balatonfüreden

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy futóverseny miatt 2023. április 15-én 9 órától 15 óráig az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Balatonfüreden.

Forrás: rendőrség

- a Széchenyi István utca (71-es számú főút) Tihany irányából a belváros felé vezető két forgalmi sávját a MOL benzinkúttól a Honvéd utcáig teljes szélességében lezárják, a forgalom a Tihany felé vezető sávon halad irányonként egy-egy sávon.

- a Tihanyi műút teljes hosszában lezárásra kerül a SPAR és a Nagyfenyő dűlő közötti szakaszon. Kivétel ez alól a célforgalom, amely a Nagyfenyő dűlő felől tudja megközelíteni és elhagyni a Tihanyi műutat, melyben a rendezők segítenek. A kerékpárral közlekedők úgyszintén számíthatnak kisebb korlátozásokra a szakaszon.

Ezenkívül jelentős forgalomkorlátozásokra kell még számítani:

- a Zákonyi Ferenc utca 71-es sz. út felőli kereszteződésében (Helka Klub), valamint a Vitorlás tér felőli csomópontjában.

- a Jókai Mór utcában (a Blaha Lujza u. és a Vitorlás tér közötti szakaszon), valamint a Honvéd utcában.

- a Munkácsy Mihály utca és a Germering utca csomópontjában.

Továbbá kisebb forgalomkorlátozás várható az Aranyhíd sétány - Germering utca szakaszon is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!