72 óra krónikája

2023.05.22. 08:22

Ittasan vezetett a csabrendeki férfi, de nem ez volt az egyetlen gond vele

A járőrök május 20-án éjszaka Veszprémben állítottak meg egy személygépkocsit, majd ellenőrizték annak vezetőjét - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. 

Az egyenruhások továbbá megállapították, hogy a 49 éves csabrendeki lakos egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A járőrök a férfit ezután elfogták, majd előállították, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették, valamint ittas járművezetés gyanúja miatt vele szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök nyolc személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenhárom főt fogott el, közülük tizenkét embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Tizenhét személyt állítottak elő, közülük ötöt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!