Garázdaság

2023.09.08. 21:00

Balhé lett egy ferde parkolásból Veszprémben

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy férfi azért tett bejelentést a rendőrségre 2023. április 27-én délelőtt arról, hogy az egyik veszprémi üzletközpont parkolójában a gépjárműve mellé kocsijával beálló férfival vitája alakult ki, ami tettlegességig fajult. A vita amiatt robbant ki, mert az autójával később érkező sofőr ferdén állt meg járművével, szerinte túl szűk helyet hagyva a másiknak a kiszálláshoz. Ezt a férfi szóban jelezte, majd autója ajtaját néhányszor nekikoccantva a ferdén beparkolt gépjárműnek megpróbált kiszállni. Ezt sérelmezte a 25 éves berhidai lakos és a hangos vitának tettlegességgel adva nyomatékot, belerúgott a másik autó ajtajába, ami ennek következtében behorpadt. A kiérkező járőrök előállították a 25 éves berhidai férfit és garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!