24 óra krónikája

2023.09.28. 09:46

Erősre itta magát az idős férfi, verekedni hívta a vendégeket a balatoni pékségben

Bejelentés érkezett a rendőrségre szerdán délelőtt arról, hogy az egyik balatonkenesei pékségben egy férfi ordítozik, beszólogat az üzlet vendégeinek és verekedésre hívja őket - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, az egyenruhások a helyszínen igazoltatták a 71 éves helyi lakost, aki erősen ittas állapotban volt. A férfit ezután előállították, és ellene rendzavarás miatt szabálysértési feljelentést tettek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és kilenc személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Öt embert állítottak elő, köztük négyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!