Igazoltatásba futott a férfi

2023.10.04. 08:42

Nem kezdte meg a szabadságvesztésének letöltését, a veszprémi rendőrök elfogták

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Veol.hu

Forrás: Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság/Facebook

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Három embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. október 3-ára virradó éjszaka Veszprémben igazoltattak egy 37 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott szabálysértési elzárás miatt. Az egyenruhások a körözött személyt ezután elfogták, majd előállították, és a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították - tájékoztatott a rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!