Kórházba szállították

2023.12.27. 18:33

Egy éjszaka alatt két autót lopott, egyikkel balesetet is okozott a devecseri férfi

Egy Sümeg és Ukk között történt közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. december 26-án hajnalban - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Forrás: rendőrség

Mint írják, az autót egy jogosítvánnyal egyáltalán nem rendelkező 24 éves devecseri férfi vezette, akit sérülései miatt a mentők kórházba szállítottak.

Az egyenruhások megállapították, hogy a megrongálódott jármű egy somlószőlősi lakos tulajdonában áll. Ezután felkeresték otthonában a tulajdonost, aki akkor vette észre, hogy gépkocsija nem áll a ház előtt, az éjszaka folyamán valaki ellopta azt. 

Közben Somlóvásárhelyről is érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint egy családi ház udvaráról szintén eltűnt egy autó. 

Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmények elkövetésével a balesetet okozó 24 éves devecseri férfi gyanúsítható. Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett miatt indítottak eljárást, az engedély nélküli vezetés és a baleset okozása miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!