Mindketten a fogdán kötöttek ki

2024.01.05. 08:02

Két engedély nélkül vezető sofőrt is elcsíptek a veszprémi rendőrök (videó)

A járőrök 2024. január 3-án 14 óra 30 perc körül a 82-es főúton, Veszprém határában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő, 32 éves gyulafirátóti sofőrt - adja hírül közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

Az egyenruhások megállapították, hogy a férfinak nincs jogosítványa. Ezután előállították, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

Nem sokkal később szintén Veszprémben egy 49 éves balatonalmádi autóst állítottak meg. A férfi ugyanis az egyik helyi gyorsétterem parkolójából úgy akart kanyarodni, hogy a kereszteződésben figyelmen kívül hagyta a kötelező haladási irányt jelző tábla utasítását, valamint áthajtott a forgalmi sávokat elválasztó záróvonalon is. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőrnek nincs jogosítványa, mivel korábban eltiltották a járművezetéstől, utánképzési kötelezettségének pedig nem tett eleget. A rendőrök őt is előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, és az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!