Tűzsárkányok

2024.03.26. 20:00

Bronzérmes a katasztrófavédelem csapata a medencés sárkányhajóversenyen

A veszprémi rendőr sportegyesület szervezésében március 21-én, vasárnap rendezték az első medencés sárkányhajóverseny Közig kupa elnevezésű fordulóját Balatonfüreden. A Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata bronzéremmel tért haza a vizes erőpróbáról.

Veol.hu

A veszprémi rendőr sportegyesület hívta életre hagyományteremtő szándékkal a versenyt, melyen már ez alkalommal is minden Veszprémben működő egyenruhás szervezet képviseltette magát. A futamokban egymással mérkőző csapatok sorrendje sorsolással dőlt el. A hajókba egymással szemben ültek be a hatfős csapatok, és az győzött, aki legalább két méterre eltolta a hajót, vagy az egyperces futamidő alatt a célhoz közelebb ért.  

Forrás: katasztrófavédelem

A Veszprém vármegyei katasztrófavédelmi vegyes összetételű csapat két női és négy férfitagból állt, és Tűzsárkányok néven neveztek. Egyedi mintájú, piros színű pólót viseltek az egységesség jegyében. A Tűzsárkányok legénysége négy ellenfél ellen állt ki, három fordulót nyert meg, így szerezték meg az előkelő harmadik helyet.

A csapat tagjai voltak: Kapuvári Viktória tűzoltó ezredes, Simon Ilona rendvédelmi igazgatási alkalmazott, Fekete Tamás József tűzoltó őrnagy, Sütő Norbert tűzoltó őrnagy, Turai Bálint tűzoltó hadnagy (mind Veszprém VMKI), Pej László tűzoltó őrmester (Veszprém HTP). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!