Ki tud róla?

2024.03.23. 08:23

Eltűnt egy veszprémi férfi, nagy erőkkel keresi a rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a férfi megtalálása érdekében.

Veol.hu

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Pálfy Tamás Gábor eltűnése ügyében - írja a police.hu.

A férfi 2024. március 6-án veszprémi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott.  Azóta életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Pálfy Tamás Gábor 190 cm magas, vékony testalkatú, sötét barna hajú, kék szemű, és fekete keretes szemüveget szokott viselni.

Pálfy Tamás Gábor
Forrás: rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!