Helyi kék hírek

2017.10.17. 10:29

Elkapták Várpalotán a körözött bűnözőt!

Igazoltatás közben derült ki, hogy két település is letöltendő büntetés miatt körözi a férfit.

police.hu

Izgalmasan alakult az elmúlt 24 óra Veszprém megyében. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, kilenc főt fogott el, közülük öt embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Hat személyt állítottak elő, köztük négyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, egyet ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben foganatosítottak.

Elfogták a bűnözőt

A Várpalotai Rendőrkapitányság járőrei 2017. október 16-án délelőtt Várpalota belterületén igazoltatták S. Zoltán helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Várpalotai Rendőrkapitányság és a Veszprémi Járásbíróság garázdaság miatt, a Veszprémi Törvényszék BV. Csoportja letöltendő büntetés miatt körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el. A férfit az egyenruhások előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!