gyász

2018.05.30. 17:21

Eltemették Adriennt, a meggyilkolt sólyi kislányt

Fehér koporsóban, és kedvenc meséjére emlékezve jégvarázs ruhában temették el szerdán, a sólyi temetőben Adriennt, a közelmúltban megölt nyolcéves helybeli kislányt, akinek sírját beborították a fehér virágok.

Kovács Erika

Családja, rokonok, ismerősök, falubeliek kísérték el utolsó útjára a nyolcéves Adriennt Fotó: Kovács Erika/Napló

Jégvarázs ruhában temették el

„Horváth Adrienn Emília élt nyolc évet”, ezt írták arany színnel a kislány hófehér koporsójára, amit családja, szülei, bátyja, rokonok, ismerősök és a falubeliek álltak körül megrendülten a sólyi temetőben. A szülők kislányukat kedvenc meséjére emlékezve jégvarázs ruhában temették el, amit nemrég vásároltak neki. A gyermeket Halmágyi Zoltán, Hajmáskér-Sóly és Öskü plébánosa búcsúztatta el, aki többek között utalt a közelmúltban történt borzalmakra, aminek a kislány áldozata lett.

Családja, rokonok, ismerősök, falubeliek kísérték el utolsó útjára a nyolcéves Adriennt Fotó: Kovács Erika/Napló

Adriennt elkísérte utolsó útjára Ovádi Péter országgyűlési képviselő, valamint Kaptur József sólyi, és több térségbeli polgármester is. A temetést a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vállalta magára, a közlekedést a rendőrség és a polgárőrség segítette a temető közelében.

Beismerte a tettét

Mint arról beszámoltunk, a nyolcéves sólyi kislány, Adrienn május 18-án, délután tűnt el rollerezés közben, majd néhány órával később találták meg holtan. A feltételezett elkövetőt nemsokára elfogták, a Veszprém megyei nyomozók előterjesztést tettek a fiatal előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság május 21-én elrendelt. A 16 éves hajmáskéri F. F. beismerte tettét, ellene a 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!