Csesznek és Zirc között

2018.10.27. 17:34

Halálos baleset történt a 82-es főúton (frissítve)

A főút Csesznek és Zirc közötti szakaszán három gépkocsi karambolozott.

katasztrofavedelem.hu, Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

17:34

A balesetről a helyszínen megtudtuk, a Volkswagen Bora Zirc felől közlekedett Csesznek felé, amikor eddig ismeretlen okból keresztbe fordult az úttesten, és nekiütközött a szemből érkező Peugeot-nak, majd az árokba sodródva állt meg. A Peugeot-nak pedig a mögötte haladó Ford ment neki, mert már nem tudta elkerülni az ütközést. A balesetben a Volkswagent vezető 53 éves férfi, aki egyedül utazott a járműben, a helyszínen életét vesztette. A Peugeot-ban ketten utaztak, mindegyikük súlyosan megsérültek, a Fordban is két személy volt, egyikük könnyebben sérült meg. A mentőhelikopter az egyik súlyos sérültet szállította kórházba. A helyszínen azt láttuk, hogy az eső után vizes volt még az út, tele falevéllel.

14:22

Összeütközött három gépkocsi szombat délután Veszprém megyében, a 82-es főút Csesznek és Zirc közötti szakaszán – írja a katasztrofavedelem.hu. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

Olvasónk fotója a helyszínről

Frissítés:

Három személyautó, egy Ford Focus, egy Peugeot 207-es és egy Volkswagen Bora összeütközött szombaton délután, a 82-es számú úton, a gézaházai bejárónál. Hárman megsérültek, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, teljes szélességében lezárták az utat, a zirci tűzoltók dolgoznak a balesetnél, közölte Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens. A forgalmat Bakonyszentkirály illetve Nagyesztergár felé terelik.

Olvasónk fotója a helyszínről
Fotó: Kovács Erika
Fotó: Kovács Erika

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!