civil ruhás rendőr

2018.04.13. 20:00

Meghiúsítottak egy fegyveres rablótámadást Veszprémben

Trombitás Zoltán nyugalmazott rendőr törzszászlóst külön köszöntötte Pálmann László rendőr ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezető-helyettese a kerek születésnapjukat ünneplő rendőröknek szervezett ünnepségen, a közelmúltban, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

Pálmann László rendőr ezredes, kapitányságvezető-helyettes (balról) a 60. születésnapját ünneplő Trombitás Zoltán nyugalmazott rendőr törzszászlóst köszöntötte Fotó: Rendőrség

A rablók egy élelmiszer-áruházhoz érkező pénzszállítóktól akarták elvenni a bevételt

-Trombitás Zoltán nyugalmazott rendőr törzszászlós a Veszprémi Rendőrkapitányság közrend-védelmi osztály, körzeti megbízott alosztályáról vonult nyugállományba. Egyike volt azon rendőröknek, akik 2000. február 14-én, Veszprémben egy meghiúsított fegyveres rablótámadás egyik elkövetőjét a helyszínen elfogták, hangsúlyozta Aradi Virág. Mint elmondta, a rablók egy élelmiszer-áruházhoz érkező pénzszállítóktól akarták elvenni a bevételt, amikor a biztonsági őr és a rabló dulakodására felfigyelt egy hazafelé tartó civil ruhás rendőr, és segített a biztonsági őrnek.

Pálmann László rendőr ezredes, kapitányságvezető-helyettes (balról) a 60. születésnapját ünneplő Trombitás Zoltán nyugalmazott rendőr törzszászlóst köszöntötte Fotó: Rendőrség

Közösen segítséget nyújtottak az elfogásban

Rövid időn belül a helyszínre érkezett a szolgálatban lévő Trombitás Zoltán, illetve egy másik szolgálaton kívüli rendőr is, és közösen segítséget nyújtottak az elfogásban. A támadót megbilincselték, majd előállították a rendőrkapitányságra. A másik tettes elmenekült, azonban másnap feladta magát a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!