balhé

2019.06.17. 16:29

Ordított és ököllel ütötte a balatonfüredi szórakozóhely ajtaját

Eljárás indult garázdaság miatt egy 42 éves darnózseli férfi ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát, közölte a rendőrség.

Kovács Erika

Forrás: Illusztráció

Az eljárás szerint nemrég bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy balatonfüredi szórakozóhelyen egy férfi ittas állapotban a pultnál ordítozott. Az üzlet alkalmazottja kérte, hogy hagyja abba, de a férfi erre még jobban üvöltött, így a vendéglátóhelyből kikísérték, az ajtót kulccsal bezárták. Ezután a férfi ököllel ütötte bejárati ajtót, ami csak a benne lévő biztonsági üveg miatt nem tört ki, majd a kerthelyiségben lévő asztalokat ütötte ököllel, majd belerúgott a lengőkapuba, ami megrongálódott. A kiérkező rendőrök a darnózseli férfit elfogták, és előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság gyanúja miatt. A nyomozást a balatonfüredi rendőrök befejezték, az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!