Lecsaptak

2017.12.05. 11:52

Rendőri razzia a megyei szórakozóhelyeken

A tapolcai és sümegi rendőrök a polgárőrökkel együtt közösen ellenőrizték a szórakozóhelyeket, a hétvégén. Az akció többek között a fiatalok biztonságos szórakozását érintette, tudtuk meg a rendőrségtől.

Kovács Erika

Horváth András rendőr őrnagy kollégájával együtt ellenőrzi a fiatalok iratait egy szórakozóhelye Fotó: Rendőrség

 

Eligazításon, a rendőrségen: Horváth András rendőr őrnagy balról jobbra), Szabó László rendőr főhadnagy és Ungor Sándor rendőr őrnagy

A Tapolcai Rendőrkapitányság épületében megtartott eligazítás után az egyenruhások elindultak a tervben meghatározott szórakozóhelyekre, és szombaton éjszaka közel száz vendéget ellenőriztek, valamint hetvennél is több gépkocsivezetőt és utasait igazoltatták a vendéglátóegységek környékén.

Horváth András rendőr őrnagy kollégájával együtt ellenőrzi a fiatalok iratait egy szórakozóhelye Fotó: Rendőrség

Az összehangolt akción az ellenőrzött személyeknél nem merült fel bűncselekmény vagy szabálysértés gyanúja. Az következendő hetekben, hónapokban a Tapolcai Rendőrkapitányság illetékességi területén a hévégihez hasonló ellenőrzési akciókat végeznek a rendőrök és a polgárőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!