Fontos az egymásra figyelés

2017.11.20. 08:42

Tolerancia Napja az Új Nemzedék Közösségi Térben

Az Új Nemzedék Közösségi Tér közelmúltban átadott új épületében a Tolerancia Világnapján hívta össze azokat a fiatalokat, akik a közösségi tér rendszeres kulturális és szabadidős foglalkozásain vesznek részt.

Jákói Bernadett

A fiatalok a műsorban bemutatott népi hangszereket is kipróbálták

A világnap alkalmával még több figyelem fordult egymásra, a zenés, verses délutánon tanmese felolvasás, népzenei műsor, hangszerbemutató, és bűvészműsor szórakoztatta a meghívott közönséget. A projekt szakmai programjában az iskolai idő után a rendezvényekre érkező fiatalok hasznos, értékes tevékenységekben vesznek részt, így legutóbb a fellépő vendégek ajándékának elkészítésében is segédkeztek.

A fiatalok a műsorban bemutatott népi hangszereket is kipróbálták

A jövőben több közösségi és városi rendezvényekhez csatlakozást terveznek, ezzel is a városi fiatalokkal való közös együttműködést szorgalmazzák programjaikban. A mindennapok mellett , így a Tolerancia Napon is , fontos, hogy figyeljünk egymásra, és megismerjük a másik ember igényeit, lehetőségeit, hiszen nem egyformán kapjuk az élet javainkat, és vannak, akiknek egyszerűen csak érzelmi segítségre, szeretetre van szüksége az élethelyzetének javítására- -hangzott el a köszöntőben. A programon önkéntes munkatársak, énekes előadók adtak jótékonysági műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában