Mit lehetne tenni?

2017.12.10. 13:59

Szemétkupac Veszprém belvárosában

Olvasónk hívta fel a figyelmünket a veszprémi belvárosban fennálló állapotra.

Fotó: olvasónk

Olvasónk levelét változtatás nélkül közöljük:

„Egyszerűen borzalmas milyen a Veszprém Kossuth u 21 szám mögötti kukák körül a helyzet! Belváros közepe és nincs megoldva a kukák körüli rend fenntartása. Büdös, nyáron elviselhetetlen, télen is az, de nem hiszem el, hogy a mocsok látványa senkit nem zavar. Rengeteg ember jár erre, nem csupán magyarok, de külföldiek is!

Fotó: olvasónk

Persze tudom, hogy ez nagyrészt az ott lakókon valamint az ott levő boltok, vendéglátó egységeken múlik, de rendesen járnak ide kukázók is, akik az esetlegesen arra érdemes dolgokat a Cserhát 3 előtt levő bokrok aljába rejtik. Nem győzzük visszahordani a kuka mellé a szemetet. Ezek a dolgok általában kisebb bútordarabok, ruhaszárító, nagy műanyag doboz és hasonló dolgok!

Fotó: olvasónk

A Bakonyalja lakótelepen megoldották ezt a helyzetet, teljesen körbekerítették a kukákat és csak az ott lakók tudnak bemenni kulccsal. Nem hiszem, hogy akkora terhet róna akár a városra, akár az ott lakókra!

Sajnos ezt mi nem tudjuk körbekeríteni, erre valaki arra illetékes intézkedése kellene!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában