vers, zene, tánc és virág

2018.03.09. 20:51

A hölgyeket ünnepelte a Honvéd Bajtársi Klub Pápán

Nőnap alkalmából szavalattal, zenével, tánccal, virággal tette emlékezetessé a hölgyek számára az ünnepet a Honvéd Bajtársi Klub.

Polgár Bettina

Virággal is kedveskedtek a hölgyeknek a Honvéd Bajtársi Klub tagjai Fotó: Polgár Bettina/Napló

A hangulatos eseménynek a Huszár Közösségi Ház adott otthont, ahova csaknem kilencven résztvevő látogatott el. Farkasdi Lajos, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke kifejtette, a nőnapi program alkalmával elsősorban a katonafele-ségeket, valamint a Magyar Honvédséghez érzelmileg kötődő hölgyeket köszöntötték.

Virággal is kedveskedtek a hölgyeknek a Honvéd Bajtársi Klub tagjai Fotó: Polgár Bettina/Napló

A rendezvény kiemelt momentuma volt, hogy a szavalattal közreműködő Gosztola István mérnököt a Honvéd Bajtársi Klub tiszteletbeli tagjává fogadták.

- Gosztola István az évek során versekkel színesítette az összejöveteleinket és szórakoztatott bennünket. Hozzájárult ahhoz, hogy a honvédségről alkotott társadalmi kép javuljon – emelte ki Farkasdi Lajos.

Az esemény alkalmával többen is elismerésben részesültek, majd Klesitz-Horváth Kinga ének-zene tanár vezetésével a Vidám Nagyik Dalkör gondoskodott a felhőtlen szórakozásról. Emellett Klesitz-Horváth Kinga két tanítványa is színpadra állt a nőnapi ünnepség során, valamint Horváthné Anita slágerekkel és operettekkel emelte a rendezvény fényét. A zenés-táncos mulatság megkoronázásaként pedig a Füredi Duó szolgáltatta a talpalávalót a szépszámú résztvevőnek.

Farkasdi Lajos hangsúlyozta, a Honvéd Bajtársi Klub nevében az ország valamennyi hölgyének nagyon boldog nőnapot kívánnak.

Megtudtuk, a klub tagjai Pápa Város Önkormányzatával és az MH Pápa Bázisrepülőtérrel együttesen készülnek következő rendezvényükre, a magyar honvédelem napjára. Ebből az alkalomból május 24-ére szerveznek ünnepséget.

- A Huszár-lakótelep sarkánál található egy ejtőernyős emlékmű, itt kezdjük majd az ünneplést. Az elődeink sajnos már elhunytak, így nem gondozták az emlékjelet, amit ezért a Honvéd Bajtársi Klub „fogadott örökbe”. A továbbiakban mi foglalkozunk majd az emlékművel, illetve minden esztendőben nagyszabású rendezvényt tartunk itt, méltó módon megemlékezve az elődökről – fűzte hozzá Farkasdi Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában