veszprém

2018.03.14. 19:50

Sajtónapi ünnep – Átadták a Napló nívódíját

Tóth B. Zsuzsanna újságíró vehette át a Napló nívódíját lapunk sajtónapi ünnepségén szerdán.

Marton Attila

A megyei lapok a tisztességes sajtó utolsó képviselői az országban

A magyar sajtó napja alkalmából tartott összejövetelen Néző László, a Napló főszerkesztője köszöntőjében arról beszélt, a megyei lapok a tisztességes sajtó utolsó képviselői az országban, az országos napilapok és az online sajtó már nem ragaszkodik ehhez az alapelvhez.

Jelenleg Tapolca, Sümeg és a környező települések felelőse

A hagyományoknak megfelelően az ünnepségen adta át a főszerkesztő a Napló nívódíját, amelyet a szerkesztőség tagjainak titkos szavazása alapján idén Tóth B. Zsuzsanna érdemelt ki. Munkatársunk több éven át tudósított Tapolcáról és környékéről külsősként, mielőtt 2007 októberétől főállású újságíró lett a Naplónál. Jelenleg is Tapolca, Sümeg és a környező települések felelőse: tudósít, interjúkat, riportokat készít. Írja és szerkeszti a tapolcai és sümegi, az ajkai oldalakat, valamint a Szép otthon és Életmódi mellékleteket. Emellett a Séta oldalak szerkesztője: tartja a kapcsolatot a Sajtó és Tanulás programban résztvevő középiskolákkal, tanárokkal, gondozza a diákok cikkeit, ősszel és tavasszal hetente összeállítja a Séta oldalakat, nyáron a Séta táborból tudósít, mondta laudációjában Balla Emőke főszerkesztő-helyettes. Hozzátette, a szerkesztők mindig számíthatnak Tóth B. Zsuzsára, aki minden feladatot megold, munkájára hivatásként tekint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában