köszönet a vksz dolgozóinak

2018.10.25. 07:00

Díjhoz segítették Veszprémet

A nemzetközi virágosítási versenyre való eredményes felkészülésért mondtak köszönetet a VKSZ Zrt. dolgozóinak a napokban.

Marton Attila

Temesvári Balázs (balra) ad át oklevelet Bázsa Botondnak, a parkfelügyeleti egység vezetőjének

Fotó: Pesthy Márton/Napló

A társaság munkatársainak Temesvári Balázs vezérigazgató személyesen mondott köszönetet az Entente Florale városszépítő versenyen elért arany minősítésért.

Temesvári Balázs (balra) ad át oklevelet Bázsa Botondnak, a parkfelügyeleti egység vezetőjének Fotó: Pesthy Márton/Napló

Kiemelte, a közös cél érdekében végzett együttműködés meghozta a gyümölcsét. Hozzátette, a munkavállalók büszkék az elért eredményre, munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy európai szintű elismerést kapjon a város. A vezérigazgató bejelentette azt is, hogy a társaság fenntartható gyepgazdálkodásával az Ozone Zöld-díj pályázaton ezüst minősítést nyert el. A társaság a Szent István Egyetemmel a város több pontján jelölt ki olyan területet, ahol felhagytak az intenzív zöldfelület-fenntartással, és ahol ökológus figyeli a biodiverzitást.

Szathmáryné Tóth Patrícia, a VKSZ Zrt. városüzemeltetési igazgatója felidézte, a nemzetközi virágosítási versenyt 1975 óta rendezik meg, a jelentkező településeket tíz szempont alapján értékelte a zsűri. A versenyre való felkészülésben hatalmas munkát végeztek a VKSZ munkatársai, a növénypótlások, az egynyári virágok ültetése vagy a szegélykövek javítása terén. A Hangvillában tartott rendezvényen a társaság csoportvezetői oklevelet vehettek át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában