82-es főút

2018.10.28. 07:30

Üzenet a halálos baleset helyszínéről: „Olyan volt mintha tükörjégen mentem volna”

Ress Lilla olvasónk figyelmeztet mindenkit, óvatosan vezessenek a csúszós úton!

veol.hu

A gépjárművezetők kellően figyelmes vezetési magatartással és gépkocsijuk szezonális felkészítésével sokat tehetnek a biztonságosabb közlekedésért. Fotó: Pixabay.com

Szombaton délben Zircről mentünk Győr felé a 82-es főúton. Esett az eső, az utolsó kanyarban Csesznek után mi is megcsúsztunk, megpördült a kocsink az úttesten, olyan volt mintha tükörjégen mentem volna. Lehet,hogy olaj volt az úttesten?

Mi megúsztuk, pont akkor nem jött szembe senki sem. Azon az útszakaszon korábban nem történt velünk semmi hasonló sem. Többször utazunk arrafelé. Csak annyit szeretnék jelezni,hogy óvatosan vezessenek az autósok arrafelé- zárja sorait Lilla.

 

Ahogy korábban megírtuk, három személyautó, egy Ford Focus, egy Peugeot 207-es és egy Volkswagen Bora összeütközött szombaton délután, a 82-es számú úton, a gézaházai bejárónál. A balesetben a Volkswagent vezető 53 éves férfi, aki egyedül utazott a járműben, a helyszínen életét vesztette.

Mindent meg kell tennünk a közlekedésbiztonság fenntartásáért – kezdett bele tanácsaiba Kocsis Zoltán, a veszprémi Delta Team Autósiskola szakoktatója. Közlekedési tippek az őszi utakra >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában