nincs különbség gyerek és gyerek között

2018.11.28. 16:18

Rászorulóknak gyűjt adományokat a MikulásGyár Veszprémben

November 30-tól december 19-ig Veszprémben, a Városháza aulájában várja a MikulásGyár a mélyszegénységben élő családoknak szánt adományokat.

A MikulásGyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése, tekintet nélkül arra, hogy ki és miért éhezik.

A MikulásGyár hitvallása a humanizmus természetéből fakadó szolidaritás, nem ismer különbséget gyermek és gyermek között, küzd a diszkrimináció ellen és független a mindenkori politikától.

Elsősorban tartós élelmiszert (tészta, konzerv, rizs, olaj, liszt, cukor stb.), tisztító- és tisztálkodási szereket (mosószer, mosogatószer, fogkrém, szappan, tusfürdő stb.), jó minőségű, használható ruhát, játékot, könyveket várnak, de minden olyan dolgot is, ami használható, és magunk is örömmel fogadnánk, használnánk.

Fontos! Pénzt semmilyen módon nem tudnak elfogadni, aki így szeretne segíteni, inkább vásároljon be és vigye el hozzájuk!

Az ajándékokat nem kell becsomagolni, elég egy dobozban, szatyorban elhozni, a Vöröskereszt szortírozás után csomagolja majd be.

Az adományokat december 19., szerda 14.00 óráig a veszprémi Városháza aulájában lehet leadni (Óváros tér 9.), elég a dobozokra annyit ráírni: MikulásGyár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában