fontosak a személyes találkozások

2018.11.28. 19:00

Szépkorú rendőröket köszöntöttek kollégáik

Nyugdíjas kollégáikat látták vendégül, illetve köszöntötték a rendőrségnél a napokban Veszprémben.

Kovács Erika

Tarcsa Csaba dandártábornok, megyei rendőr főkapitány virággal köszönte meg Szilágyi Erzsébet alezredes munkáját, aki a megyei rendőrségi nyugdíjas klubot vezeti

Fotó: rendőrség

- Sokat tanultunk elődeinktől, a személyes találkozások pedig nagyon fontosak – érvelt a találkozó mellett Tarcsa Csaba dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány a színházteremben.

Tarcsa Csaba dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány virággal köszönte meg Szilágyi Erzsébet alezredes munkáját, aki a megyei rendőrségi nyugdíjasklubot vezeti Fotó: rendőrség

A rendőrségnél immár hagyomány, hogy az aktív dolgozók találkoznak nyugdíjas kollégáikkal, amelyre meghívták mások mellett Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitányát, Veszprém megye nyugalmazott főkapitány-helyetteseit, kapitányságvezetőjét, szolgálatvezetőit.

Tarcsa Csaba dandártábornok külön köszöntötte a kerek születésnapját ünneplő Balázsics István nyugállományú zászlóst, és elismeréssel beszélt Szilágyi Erzsébet nyugállományú alezredes, a megyei rendőrségi nyugdíjasklub elnökének munkájáról.

A találkozón emlékezetes műsort adtak a rendőrség által szervezett roma tehetségkutató verseny megyei győztesei, illetve országos második helyezettjei: Kalányos Mária és Orsós Csaba a Fláre Beás együttes kíséretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában