hetven éve jár meccsre

2019.01.09. 11:00

Ajándékkal köszönték meg az ajkai szurkoló lelkesedését

Ajándékkal köszönte meg a legidősebb ajkai szurkoló, a 70 éve rendszeresen meccsre járó Schnur Károly lelkesedését és kitartását Schwartz Béla polgármester és Geri Gyula, a Sportváros Kft. ügyvezetője.

Tisler Anna

Schnur Károly, Geri Gyula és Schwartz Béla az ajándékátadáson

Fotó: Tisler Anna

A polgármester köszöntőjében megfogalmazta, hogy a szurkoló részese a sporteredményeknek. A város komoly összegekkel támogatja a sportot, hiszen az remek közösségformáló és összetartó erő.

Schnur Károly, Geri Gyula és Schwartz Béla az ajándékátadáson Fotó: Tisler Anna

Geri Gyula szólt arról, hogy a játékosok számára mekkora erőt ad, ha szurkolókkal teli lelátó előtt zajlik a mérkőzés. Mint fogalmazott, a szurkoló a csapat 12. játékosa.

Schnur Károly 1948 óta rendszeresen jár meccsekre. Kisgyermekként ő is focizott barátaival a grundon. Tudja, hogy a labdarúgás fizikailag és szellemileg is igénybe veszi a játékost. Nem is volt dühös egy-egy gyengébb játék vagy kihagyott helyzet láttán. Vallja, gyengébben játszani lehet, de szívtelenül soha. Sok edzővel és játékossal került személyes kapcsolatba, sok nagyszerű embert ismert meg a sport által. Számára szurkolónak lenni életforma. Ha meccs van, kimegy. Így teljes az élete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában