Észkerék levelezőjáték

2019.01.17. 07:00

Népszerű volt a logikai fejtörő az óvodások körében

A Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola hagyományosan kétfordulós levelezőjátékot szervezett az iskolába igyekvő óvodások számára.

Balla Emőke

Szeptemberben iskolába lépő óvodások és szüleik népesítették be a Deák-iskola tornatermét; az elmúlt szombaton tartották az Észkerék című kétfordulós logikai levelezőjáték ünnepélyes eredményhirdetését.

A vendégeket először a Borkőmoszat együttes vidám, zenés műsora szórakoztatta, majd Horváth Szilárd, a Deák Ferenc Általános Iskola igazgatója értékelte az idei eseményt. Köszöntőjében elmondta, hogy a közel másfél évtizeddel ezelőtt útjára indított levelezőjáték továbbra is töretlen népszerűségnek örvend.

 

Idén tizenhárom óvoda közel 250 óvodása küldte el megfejtését. A beküldött megoldások számszerűsége mellett kiemelte, hogy nagyon sok szép, színvonalas megoldás érkezett. Az elismerő okleveleket és díjakat az iskola leendő első osztályos tanítói adták át az apróságoknak.

Legközelebb január 17-én 17 órakor várja a Deák-iskola az érdeklődő szülőket és gyermekeiket az első ovi-suli foglalkozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában