az év egyik legjobban várt társasági eseménye

2019.02.15. 07:00

Jó ügyért ajánlották fel a megyebál tombolabevételét

Jövő héten szombaton, azaz február 23-án este héttől a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Mediaworks Hungary Zrt., illetve napilapja, a Napló szerevezésében ismét megyebál a megyeházán. A belépők már megvásárolhatók az év egyik legjobban várt társasági eseményére.

Juhász-Léhi István

A jó hangulat mindig garantált

Fotó: Penovác Károly/Napló

Tél végén széles körben elterjedt szórakozási forma volt a farsangi bál, míg a vidéki élet kiemelkedő eseményének számított a megyebál. Ezenkívül társadalmi egyletek, sportkörök is hirdettek bálokat, de jótékony célú táncos ünnepségeket is szerveztek.

A jó hangulat mindig garantált Fotó: Penovác Károly/Napló

A 2015 óta ismét hagyománnyá vált megyebálon idén a vendég az Európa Kulturális Fővárosa címet elnyert Veszprém lesz, a fővédnök Navracsics Tibor uniós biztos, míg a védnök Ovádi Péter országgyűlési képviselő. A nívós esemény 19 órakor pohárköszöntőkkel indul, majd egy órával később lesz a díszvacsora.

A zenét a megyebálon a Honvédség Légierő Zenekara, a Kapitány Vonósnégyes és a Rulett Együttes szolgáltatja, míg a nyitótáncot a Bonita Sporttánc Egyesület adja.

Éjfélkor muflonpaprikás juhtúrós sztrapacskával csakúgy lesz az asztalokon, mint például olasz sajt, sonka és szalámiválogatás. Már-már művészi az egyik főétel: bőrén sült lazac steak tintahal rizottóval, mangóval, algával. De lesz vegetáriánus menü is, no meg kitűnő borok.

A megyebál tombolabevételét a veszprémi székhelyű Családokért és Gyermekekért Alapítvány támogatására ajánlják fel. A belépőjegyek 25 ezer forintos áron már megvehetők a Napló ügyfélszolgálatain, ahol akár a bál részleteiről is felvilágosítást adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában