kerülni kell az akadályt

2019.03.22. 18:38

Csőtörés történt Paloznaknál

Nagy erőkkel dolgoztak egy meghibásodott vízvezeték javításánál Paloznakon, a Vörösparti soron, a Lovasi-Séd pataktól nem messze pénteken.

Kovács Erika

Nagy erőkkel dolgoztak Paloznakon egy meghibásodott vízvezeték javításánál, a Lovasi-Séd pataktól nem messze, pénteken

Fotó: Kovács Erika/Napló

A méretes gödörnél több munkagépet, köztük a vízszolgáltató autóját, illetve sóderkupacot is láttunk. Úgy tudjuk, egy nagy átmérőjű és régi vízvezeték hibásodott meg, amit kijavítanak, és minél előbb helyreállítják az utat is. Addig az autósoknak vissza kell fordulniuk a 71-es számú főútra, hogy kikerüljék az akadályt, a Vörösparti soron közlekedő kerékpárosok pedig kerülik, ahogy tudják a munkálatokat.

Nagy erőkkel dolgoztak Paloznakon egy meghibásodott vízvezeték javításánál a Lovasi-Séd pataktól nem messze pénteken Fotó: Kovács Erika/Napló

- Még korábban hibásodhatott meg a vízvezeték, mert régebb óta állt a víz az útnál. Ezt jelezte az önkormányzat a szolgáltatónak – mondta el Czeglédy Ákos, Paloznak polgármestere, aki üdvözölte a hiba kijavítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában