adomány

2019.03.06. 14:54

Minden tekintetben sikeres volt a megyebál

A 2019-es megyebálon befolyt összeg ünnepélyes átadására került sor szerdán a Megyeházán: az 500 ezer forintot a veszprémi Családokért és Gyermekekért Alapítvány képviselője vehette át.

Juhász-Léhi István

Fotó: Penovác Károly/Napló

Polgárdy Imre, a megyei közgyűlés elnöke az esemény sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a február 23-ai bál célja elsősorban a jó hangulat volt és az, hogy részt vegyenek a jelen lévők egy jótékonysági eseményen, amely amolyan kulturális bemutatkozó is egyben. Míg a tavalyi bálon egy templom felújítására gyűjtöttek több, mint 100 ezer forintnyi adományt, az idei összejövetelen már a családsegítő alapítványnak adakozhattak.

- Sikeres rendezvényen vagyunk túl, hiszen a célok teljesültek – minden tekintetben – fogalmazott Polgárdy Imre, aki megköszönte a partnereknek, így a Mediaworks-nek és a meghívott díszvendég településnek, Veszprémnek is a szervezést.

A köszönet szavaival kezdte Néző László, a Napló főszerkesztője is és azzal, hogy ismét örömmel vett részt a megyei napilap szervezőként az eseményen.

-Sok dolog történik egy újságíróval, de a legszebb dolog mégis az, ha egy újság, egy médium segíteni tud. Veszprém megyében – és a Mediaworks többi megyéjében is – mindig vannak olyan célok, amelyekért az újság az olvasókkal együtt elkezd küzdeni. Az elmúlt időszakban családokat igyekeztünk támogatni az olvasókkal, volt akinek fedelet adtunk a feje felé, másnak a leégett házát segítettünk újjáépíteni. De minden karitatív eseményen szívesen veszünk részt – fogalmazott.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Az idei megyebálon díszvendégként bemutatkozó Veszprém polgármestere, Porga Gyula szerint az, hogy jelen lehettek a nívós eseményen, két szempontból is fontos volt számukra. Egyrészt megtudták mutatni Veszprém különlegességeit, szépségeit, és a város művészeti csoportjainak is tudtak lehetőséget biztosítani.

-Abban is partner volt a két főszervező, hogy a veszprémi családokat segítő alapítvány legyen az idei bál kedvezményezettje, akiknek sok sikert kívánunk! Jó helyre került a fél millió forint – mondta a városvezető.

-Nagyon szépen köszönjük a megyebál szervezőinek, hogy az alapítványunkat támogatják – ezt már a alapítvány vezetője, Szőke Veronika mondta az esemény zárásaként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában