nőnap

2019.03.11. 07:00

Sztárvendéggel ünnepelték a hölgyeket Herenden

Egy meglepetés sztárvendég érkezésével tartották lázban a szervezők a hölgyeket hetekig.

Molnár Sándor

Hevesi Tamás a vidám, herendi hölgykoszorúban a fellépés után Fotó: Molnár Sándor

Az ötlet bevált, mert az érdeklődők teljesen megtöltötték a barátságosan berendezett Herendi Művelődési Házat, és Hevesi Tamás személyében a sztárvendég nemcsak hogy megérkezett, de el is varázsolta a közönséget.

Az egyórás fellépés során olyan slágerek is elhangzottak, mint a Csíkos napernyő, az Egy életen át kell játszani vagy a Jeremy. Hevesi Tamás hamar megtalálta a hangot a korban igazán vegyes összetételű (10 évestől a közel 80 évesig) közönséggel. A jó hangulatú koncerten sokat mosolyogtak, tapsoltak és énekeltek is a hölgyek.

A sztárvendég egy dal erejéig megidézte hangban és dalban Presser Gábort is. Mesélt a Jeremy című slágere kapcsán nagy szerelméről, Beáról, akinek távollétében a nagymamája kapott emlékezetes szerenádot vadászkürttel az akkor 14 éves Tamástól. Beszélt az elmúlt öt év televíziós sikereiről is, a Sztárban sztár, a Nagy duett és a Sztárban sztár meg egy kicsi versenyekről, amelyeken csak a felesége hathatós biztatására indult el, de két második helyezést is elhozhatott, amit a herendi közönségnek is megköszönt.

Hevesi Tamás a vidám, herendi hölgykoszorúban a fellépés után
Fotó: Molnár Sándor

Természetesen az egyórás koncerten a daloké volt a főszerep, a népszerű előadó nem kímélte a hangszálait, és – a koncert elején történt szavazásnak megfelelően – főleg vidám dalokkal szórakoztatta a nőnapot ünneplő hölgyeket, akik közül sokan még egy közös fotót is készítettek vele a fellépés után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában