hasznos információk

2019.04.17. 11:25

Hulladékszállítás, parkolás, nyitvatartás Veszprémben húsvétkor

Piacra vagy temetőbe menne, esetleg meglátogatná az állatkertet húsvétkor? Nem tudja, kell-e fizetni a parkolásért a hosszú hétvégén? Összegyűjtöttük a tudnivalókat.

Forrás: Csendesmark/Wikipédia

A Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. szolgáltatásainak és ügyfélszolgálatainak elérhetősége a nagypéntek (április 19.) és húsvéthétfő (április 22.) közötti időszakban:

HULLADÉKELHELYZÉS ÉS -SZÁLLÍTÁS

A hulladékgyűjtő udvar (Kistó utca 8.) és a hulladékgyűjtő telephely (Cseri murvabánya mellett) a húsvéti ünnepek alatt ZÁRVA tart.

A hulladékelszállítás NEM szünetel, ezért kérik, hogy a hulladékgyűjtő edényeket az elszállítás szokásos napján reggel 6.00 óráig helyezzék ki közterületre.

ÜGYFÉLSZOLGÁLATOK

Központi ügyfélszolgálat: ZÁRVA

Parkolóház ügyfélszolgálat: ZÁRVA

Temetőgondnokság ügyfélszolgálat: ZÁRVA

PIAC- ÉS VÁSÁRCSARNOK

Április 18. csütörtök 6.00 – 18.00

Április 19. péntek ZÁRVA

Április 20. szombat 6.00 – 13.00

Április 21. vasárnap ZÁRVA

Április 22. hétfő ZÁRVA

PARKOLÁS

A közterületi parkolás díjmentes lesz a négy napban, míg a Bagolyvári parkolóházban és a mélygarázsban változatlanul díjköteles.

TEMETŐGONDNOKSÁG

A Vámosi úti temetőben az autók számára is nyitva lesz a kapu, ha valaki sírgondozás, látogatás miatt autóval keresi fel a sírhelyet.

Az ügyeleti halottszállítás 0–24 órában elérhető az alábbi telefonszámon: +36 (20) 290 3355.

VESZPRÉMI ÁLLATKERT

A Veszprémi Állatkert a húsvéti időszakban is nyitva tart, péntektől a Kölyökdzsungel játszóház előterében nyuszisimogató várja a kicsiket és nagyokat. Bővebb információ az állatkert honlapján olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában