hotel és haszkovó-forduló

2019.06.27. 11:00

Két jegy- és bérletautomatát helyeztek üzembe Veszprémben

Két jegy- és bérletautomatát már üzembe helyeztek, és napokon belül a harmadik is a helyére kerül a megyeszékhelyen.

Marton Attila

Porga Gyula a Haszkovó úti automatánál

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Az elmúlt napokban a hotel előtti buszmegállónál és a Haszkovó úti fordulóban helyezett üzembe jegy- és bérletautomatát a V-Busz Kft., a harmadik berendezést a Cholnoky utca 23. előtti buszmegállóba telepítik jövő hét közepén, mondta el Pálinkás Norbert, a társaság ügyvezető igazgatója.

Porga Gyula polgármester kiemelte, az automaták megkönnyítik a jegyvásárlást, a berendezéseknél valamennyi jegy- és bérlettípushoz hozzájutnak az utasok.

Porga Gyula a Haszkovó úti automatánál
Fotó: Pesthy Márton/Napló

Mihálszky Gábor, a V-Busz Kft. szakmai igazgatója kiemelte, a nap 24 órájában működő automatáknál bankjeggyel, érmével és bankkártyával is lehet fizetni. Az első napok tapasztalatai alapján megjegyezte, a vártnál nagyobb forgalmat bonyolítottak az automaták. Az utazók többsége bankkártyát használt vásárláskor. Kérdésünkre Mihálszky Gábor elmondta, a három automata beszerzése és üzembe helyezése mintegy 50 millió forintba került a társaságnak. Városszerte 33 viszonteladó mellett rövidesen már három automatából lehet jegyet és bérletet venni Veszprémben.

 

Az új jegy- és bérletautomaták működéséről itt írtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában