A közösség ünnepe

2019.06.11. 11:00

Mindenki jól szórakozott a várpalotai Loncsosi napon

Látványos színpadi produkciók, kutyás bemutató és színes gyermekprogramok is várták az érdeklődőket a 13. alkalommal megrendezett Loncsosi napon.

Szabó Péter Dániel

A Loncsosi napon színpadra léptek a Cseperedő Cserregők is Fotó: Szabó Péter Dániel

A sikeres közösségi programot évről évre a Loncsosi Baráti Kör szervezi, melyet ez alkalommal Várpalota alpolgármestere, Katona Csaba nyitott meg, aki beszédében a programot rendező egyesületnek a város kulturális életében betöltött szerepét méltatta.

Délután a Loncsosi emlékmű mellett felállított színpadon az érdeklődők láthatták a Flash Dance Tánccsoport, a Bán Aladár Általános Iskola tanulóinak, valamint a Cseperedő Cserregők táncát. Mindemellett, fellépett a Crystal Fitness SE, Simon Csilla és az Azurea hastánc csoport is. A rendezvényen a Várpalotai Diabétesz Klub jóvoltából idén ugyancsak volt vérnyomás- és vércukorszint-mérés, ám a hagyományos borversenyt és annak eredményhirdetését a kedvezőtlen időjárás miatt sokak bánatára nem rendezték meg, így a résztvevők ez alkalommal nem tudhatták meg kié volt a legjobb bor tavaly.

A Loncsosi napon színpadra léptek a Cseperedő Cserregők is
Fotó: Szabó Péter Dániel

Nem maradt el viszont az éjszakába nyúló utcabál, ahol a Koktél Band zenéjére perdültek táncra a városrész lakói és vendégeik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában