kimagasló munkájukért

2019.08.19. 15:36

Állami kitüntetést kapott a zánkai és a csajági polgármester

Filep Miklós polgármester, a Balatonfüredi Többcélú Társulás elnöke, és Verebélyi Zoltán, Csajág polgármestere részesült a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetésben.

Kovács Erika

Kontrát Károly belügyminiszter helyettes (középen), Filep Miklós, Zánka polgármestere (balról), és Verebélyi Zoltán, Csajág polgármestere Fotó: Vedres Gábor

A kitüntetést Áder János, Magyarország köztársasági elnöke adományozta, amelyet Kontrát Károly belügyminiszter helyettes adott át a Belügyminisztériumban, az augusztus 20-a alkalmából rendezett ünnepségen.

Kontrát Károly belügyminiszter helyettes (középen), Filep Miklós, Zánka polgármestere (balról), és Verebélyi Zoltán, Csajág polgármestere
Fotó: Vedres Gábor

Filep Miklós a Zánkáért végzett negyedszázados településfejlesztési munkáért, valamint a térség fejlesztését szolgáló, társadalmi szerepvállalás elismeréseként, Verebélyi Zoltán Csajágért végzett kimagasló közösségteremtő munkája elismeréseként vehette át a kitüntetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában