forgalomkorlátozás a temetőkben

2019.10.29. 11:00

Így alakul az ünnepi nyitvatartás Veszprémben

A VKSZ Zrt. valamennyi ügyfélszolgálata zárva tart 2019. november 1-jén, mindenszentek ünnepén – adja hírül honlapján a szolgáltató.

Forrás: pixabay.com

Temetőlátogatás

A VKSZ munkatársai valamennyi veszprémi temetőben díszítőmurvát helyeztek ki, segítve ezzel a sírok környezetének gondozását.

A temetőkapuk november 1-jén zárva tartanak, és még mozgáskorlátozott-igazolvánnyal rendelkező sofőröknek sem engedélyezett a gépjárművel történő behajtás a temetők területére.

Ez a korlátozás kizárólag mindenszentek napjára vonatkozik, az előtte és az utána következő napokban ismét szabad behajtás lesz érvényes.

A Vámosi úti temetőbe látogatók számára november 1-jén 16 órakor megemlékezést rendeznek, melyen első misét tart Nagy Károly kanonok. Az ünnepi műsor helyszíne a ravatalozóépület előtti tér.

Hulladékszállítás

A hulladékszállítás november 1-jén sem szünetel. A szelektív és a kommunális gyűjtőedényeket kérik reggel hat óráig kihelyezni azokon a helyeken, ahol pénteki a szokásos szállítási nap.

Ezen a napon a Kistó u. 8. szám alatt működő hulladékgyűjtő udvar is zárva tart.

Parkolás

A közterületi parkolás díjtalan lesz november 1-jén, a mélygarázsban és a parkolóházban viszont fizetni kell a parkolásért.

Piac és vásárcsarnok

A Veszprémi Piac és Vásárcsarnok november 1-jén zárva tart, azonban a külső térre nyíló virágárusok ezen a napon is árusítanak. November 2-án a szokásos szombati nyitva tartással, 6 és 13 óra között várják a vásárlókat.

Ügyfélszolgálatok

A központi ügyfélszolgálat (Haszkovó u. 11/A), a parkolási ügyfélszolgálat, a temetkezési ügyfélszolgálat november 1-jén zárva tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában