három nő utazott a kocsiban

2019.10.09. 16:24

Meghalt a bakonyjákói halálos baleset egyik sérültje

Meghalt a bakonyjákói halálos baleset egyik sérültje, akit mentőhelikopter vitt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba, erősítette meg értesülésünket Oláh Attila, a kórház orvos-igazgatója szerdán.

Kovács Erika

Fotó: Balogh Ákos/Napló

Elmondta, a 35 éves nő életveszélyes, többek között koponyasérüléssel került hozzájuk.

A szeptember 28-án, szombaton történt balesetről korábban megírtuk, Bakonyjákónál gyerekeket szállító kisbusz és egy személyautó karambolozott. Egy Opel Astra Városlőd felől haladt Pápa felé, az Opel Vivaro pedig Pápa felől Városlőd felé, amikor délután összeütköztek, mindkét jármű az Astra jobb oldalán lévő árokba csúszott.

A személyautóban három nő utazott, vezetője, egy 27 éves nő a helyszínen meghalt, egyik utasa súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopter szállította kórházba, másik utasát, aki szintén megsérült, mentőautó vitte el.

A kisbuszban egy sofőr és nyolc, 2-15 év közötti gyermek utazott, a mentők mindenkit kórházba vittek. Úgy tudjuk, egy Tolna megyei település, Aparhant kisbuszával utaztak, és egy sporteseményről tartottak hazafelé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában